Eclere

Ingrediente:

  • 1 punga de coji de eclere
  • 2 budinci de vanilie
  • 800 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 100 gr ciocolata pentru ornat
  • o seringa pentru ornat

Mod de preparare:

Continutul cele doua plicuri de budinca se pun intr-un castron  se amesteca cu cateva linguri de lapte ,restul de lapte se pune la fiert, se adauga 5 linguri de zahar si se amesteca pana se topeste in momentul cand laptele incepe sa fiarba se ia de pe foc si se adauga compozitia de budinca, se pune din nou pe foc si se amesteca incontinu 1-2 minute .

Se lasa putin la racit apoi se umple cojile de eclere ( eclerele se taie pe jumatate ).

Ciocolata se topeste pe aburi sau la cuptorul cu microunde, apoi se pune in seringa si se orneaza dupa preferinta.

Eclerele sunt printre preferatele baietiilor mei, sunt foarte bune si foarte usor de facut.

 

 

(Visited 380 times, 1 visits today)